Part 4 Diploma Sains

Assalamualaikum WBT

Lama jugak aku kasi tinggal blog aku ni. Bekarat dah aku tengok =="

Its okay, sekarang aku terlalu banyak komited(yelah tue) yang tertangguh (serve me right, sapa suru enjoy jak lebih)
Btw, aku dah masuk 4th sem pengajian d UiTM. Alhamdulillah Allah masih beri aku peluang tuk hidup di muka bumi ni even aku rasa yang aku ni antara manusia yang tak patut terima apa2 dari ALLAH. Yalah, iman lemah lah katakan.

Series, masa berlalu terlalu laju. Macam kelajuan broadband ku yang habis quota di awal bulan. Haha. Its okay, harap pengorbanan aku tuk ambik diploma ni worth my effort. Doakan aku ya. InsyaALLAH kalau takda arah melintang, dengan izinNya dan restu parents aku, aku ndak sambung degree dalam bahagian pergigian. Even, aku bukanlah matrices. tapi, nothing is impossible. Alhamdulillah, harap Allah masih tolong aku dalam pelajaran aku terutama POINTER aku. 

Even kawan2 aku ramai yang dah sambung degee, and sumpah  aku rasa terLEFT OUT. Aku tak menyesal.Cuz ini adalah jalan terbaik yang Allah beri pada aku. Masih terngiang2 bila ada budak matrix cakap kat kami "Masa kami sambung degree, kamu masih diploma kan??". ok fine, dia ni ex class mates aku. Dan aku sangat BENGANG, BENGONG, Bengis bila mengenang statement yang minta KAKI ni. haha
haha, esok aku ada quiz, Chaw dulu. BTW, aku jeles cuz kawan aku pergi kundasang bercamping d ketika aku ada MODULE. ~(-_-~)



Malu, Tapi mahu.

Assalamualaikum

Lama tak update blog. Sudah bertukar menjadi silent reader sepenuh masa. ^^
Sebagai orang yang kurang pengalaman bercinta, aku nak jugak share pendapat aku tentanng cinta yang bertepuk sebelah tangan. Dan situasi yang aku pernah hadapi adalah "MALU, TAPI MAHU"!!!

Paham tak maksud aku?? aku bagi situasilah. Kamu ni remaja yang normal.. Seperti remaja yang lain, kamu ada life dan kawan. Then, one day kamu telah tertarik dengan seseorang. Dan kamu nak betul luahkan perasaan. So kamu decide tuk usha orang yang bertuah tu(bertuah lah sangat). Siap buat text ucapan lagi, yalah, kot2 tergagap ke. Tapi, series aku cakap. Kalau tak nampak langsung respond dari gadis yang d ushar tu, baik remain silent. Series, kalau kamu try luah, u will be leave with a broken heart. 

So, thats it for now. MOOD skarang---> awal sem, so enjoy sikit.. ^^

mARI BacA ^^V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...