Malam penghargaan Peers Mentor

Assalamualaikum readers~~~~



Selamat menyambut bulan Ramadhan yang MULIA
Bulan penuh keberkatan
Insyaallah, Ramadhan kali ini harap dapat memberi seribu makna kepada kita.


Semalam, rakan-rakan mahasiswa dan mahasiswi baru telah mengadakan malam PM. or dikenali dengan malam penghargaan Peers Mentor. So semua abang PM dan Kakak Pm dijemput PERSONaLLY, i mean melalui SMS untuk datang ke majlis ni. Well, as a first timers aq kena jugak puji diaorang ni. Walaupun buat program last minit, tapi kira berjaya juga. Cuma, tak semua siswa dan siswi baru yang datang. Paling obvious siswa. Siswi conquer tempat 2. hihi. Abang dan Kakak PM pun ada jugak yang tak datang. Diaorang tak datang, bersebab. CUZ, semua budak Faculty perakaunan ada test hari ni. Dari budak sem 1-sem 6 dan juga mereka yang xtended. So ramai PM yang dari faculty ni tak datang.

Siswi yang hadir. warna warni kan??


Siswa yang hadir OK

     So, aq nak berterima kasih sangat kat diorang yang anjurkan Malam PM ni. TQ guyz. Terharu gue. Aq pun nak mintak maaf kalau ada buat salah masa MDS dulu. N aq nak puji si PENGHULU cuz dia dah paham kehidupan di universiti ni. Well, ada sebab aq cakap begini. Cuz aq pernah ada miscommunication ngan dia. HEHE. Btw, Husin memang pandai handle program. Aq enjoy sangat. Tapi yang aq emo cuz aq orang pertama yang kena ikut GAME. Game sambung-sambung ayat. Haha.  Btw, kerana aq tersasul, kak Saff yang menang. T_T. So aq telah di declare sebagai LOZERS oleh kawan aq.Silap haribulan, makan kasut jugalah kawan aq yang sekor ni. HEHE.

 Takpa, aq bagi chance jak tu. Kan kita kena selalu mengalah dengan mereka yang lebih tua. ^(0o)^. Disini, kalau ada siswa or siswi yang baca blog aq ni. I mean yang batch baru ni lah, aq nak say thanxx sangat cuz buat KAMI enjoy majlis semalam. Thanx also cuz bagi sovenier kat kami ok. Smart crystal tu. 



   Btw, aq dapat cokelat dari siswi. I LIKE COKLAT. Haha, jarang dapat cokelat dari pompuan. Well, budak tu aq kenal kat skolah dulu. Thanxx 4 the cokelat. Sempat jugak makan semalam after karan dah hidup. Sedap seh, HAZEL NUT ^^. I likey. SELAMAT BERPUASA.

Live performance dari Ivan and Kak zean

Abang Irving. Menang hadiah cuz buat lawak KEMBUNg.haha

Pm yang hadir. HAH. cuba teka kat mana aq???

Ni lah hasil2 yang aq dapat. Notebuk aq jadi tempat menyandar jak ok. Kalau diorang bagi notebuk,
kompem smua yang xdijemput pun menjemputkan diri. ^^




karya Aisha Saad untuk LINDA

Salam. Ok entry ni x da kaitan ngan apa-apa pun
Tapi kalau korang suka cerita-cerita yang baik punya
Karya penulis2 baru
n BAIK PUNYE..
klikk lah
ni aq nak provide link untuk kawan aq OK
Linda. Budak IPG. Guru BM..
So harap dia pun bakal join Aisha Saad menulis kat blog
Blogger yang terkenal
N suka celoteh sampai lebam(trade mark Blog Dia)
haha...

Gempak Starz Road Tour 2011

Assalamualaikum.
Last friday night. I was by my friends 2 accompany him 2 attend the Gempak Starz Road tour Held at Center Point Sabah. In detail, the venue was at Popular Bookstore. As it name, the bookstore was full with managa, especially gempak star's fans. We were two of them. Before this, when i read comic books, I just read it if it interesting, but i dont really care about the cartoonist. And, that was my first time 2 met with the cartoonist whom books i read.  And, guess what, i love all thir works. Especially keith and kaoru. 
This is me. 23rd July 2011.
Ok, enough with my GLOOMY face..^(0o)^ bida.
Keith, bha niey. yang lukis lawak kampus K

Well, meet Keith. Dia punya komik 4 kotak memang slalu buat aq ketawa giler.  Well, pendapat aq sebagai comic lovers, komik ni memang best. Aq tak tahu pasal keith sehinggalah aq pergi road tour diaorang. Ingat cincai kah??? aq start baca karya dia time aq tingkatan 5 ok. Karya dia memang menarik minat aq lah. Tapi ndak tau kat mana dapat beli buku ni. So aq layan Shin Chan lah. Well, kawan aq ada beberapa koleksi Lawak Kampus ok. So aq tanpa kebenaran KWN aq, memandai dan membenarkan diri aq curi2 baca buku tu, Haha.
Kaoru, with her fans.

Kaoru, i like her art work. Well, baca kat komik.   Romantik n mesmerizing. haha.

overall memang best lah time 2. Ada zint. Tapi aq x pernah baca komik dia. Looking forward untuk read his works.
Mau beli NOVEL dia gink. rm 30. So. bajet student, trus cancel. haha. xpa, ada juga kat popular 2. ^^





Jangan pilih UiTM??

Assalam Readers..
Ok. Hari ini aq ada terbaca satu blog yang best ENTRY dia and kompem buat aq naik hangin.

Well, entry dia bertajuk "Aku budak Uitm, so what???. penulis dia Cik Azza kalau x silap Jangan salah paham OK aq bukan nak cakap Buruk pasal budak ni, tapi nak puji dia cuz dia bangga cuz jadi pelajar UiTM. 


Well, aq pun BANGGA. I REPEAT. aq BANGGA jadi student UiTM. 
Well, situasi antara selalu dialami budak UiTM bila first time dapat surat tawaran adalah
"Owh, dapat UiTM je????


erm..UiTM jak??? jadi kenapa juga kalau aq budak UiTM???
Salah kah kalau masuk UiTM?? BEDOSA??? or do I commit a crime??
Well, ramai gak orang bila aq tanyak
UPU mohon apa???
Well, Yang penting takda sorang pun yang mention UiTM (HIBA pulak)
Aq pulak, rasa macam di TABAK ok..Tapi xpalah..ITU PILIHAN KORANG
U derserve tuk pilih yang terbaik tuk korang. Yang terbaik bagiku adalah UiTM ^^


Teruk sangat kah jadi budak UiTM ni???
kenapa??? Sebab ramai graduan UiTM menganggur kah???(Aq ada baca artikel pasal student U yang mengganggur)
I mean, normal lah bha kan??? UiTM sangat besar. Setiap negeri ada sebuah.
Aq kat UiTM sabah Ok. Ramai gak budak bumi yang masuk UiTM.
and they PROUD


Well, as for me. Aq sedih lah kenapa ada segelintir orang yang selalu underestimete budak UiTM. Aq hiba ok. Macam hancur ni bila ada yang hina-hina UiTM. Well, UiTM ni bagi peluang kat budak-budak yang resullts SPM kantoi cam aq(bukan korang n bukan semua) untuk rasa jugak kemanisan jejak menara GADING. Tapi memang , kata2 sarcastic selalu dilemparkan kepada penuntut UiTM. Well, indirectly lah. Macam yang satu ni:

 aq rasa best duduk kat UITM ni. Aq gembira bila dapat masuk UiTM. and memang aq letak first option aq UiTM. I mean semua aq pilih UiTM time isi UPU dulu. HAHHA. Just so you know UiTM masuk dalam top 8 Universiti  ranking U di Malaysia bah. Even UiTM sebuah universiti yang besar, tapi dapat gak maintain reputasi baiknya. kami sometimes tak perlu pun nak express cinta kami pada UiTM. Kenapa??? well, sebab UiTM sentiasa dihati kami.And one thing, UiTM universiti yang makan subsidi... Well, sejak bila korang tak ambik subsidi???? semua orang dapat subsidi ok. even pendatang tanpa izin. kalau cakap UiTM ja yang dapat subsidi. jadi kalau kita pergi beli gula misalnya, Orang UiTM boleh beli harga subsidi(harga sekarang) and korang yang tak masuk UiTM kena terpaksa bayar harga xda subsidi lah??? well, as far as i know lah kan, tak kira korang ni budak U mana pun,, korang akan bayar harga barang runcit EQUALLY. 


Well, aq dah balik2 emo pasal orang yang suka sangat dok kutuk2 UiTM. Well, rezeki kita masing-masing bha, dah rezeki aq kat UiTM. Alhadmulillah lah, dari tak dapat mana-mana kan?? Yang penting, kita semua menuntut ILMU. Ikut sruhan ALLAH SWT dan ikut Sunnah Rasulullah. 
So at the end, aq nak minta maap lah kat korang kalau korang terasa ngan belog aq and entri aq yang emosi ni. Jangan korang rasa offended ya. Cuz, bukan korang yang aq cakap ni. Unless lah korang ada buat benda ni kan?? hehe



Malaysia Negara ke 19 paling selamat Di DUNIA

Assalamualaikum
Alhamdulillah aq tengah tengok Nightline time dapat berita ni
Well im proud to be A Malaysian
Now Malaysia is thee safest country on Southest asia(betul kerw ni??)
and 19th safest country at World
sources from GOOGLE


UiTM Sabah Campus Life's

Assalamualaikum Readers
Kepada mereka yang dah dapat results UPU
and Managed to enter UiTM Sabah
For any course
There something interesting that you may wanna know
UiTM Sabah will serve you all with a lot of excitement
well, what i experience in my freshman YEAR is

1) New friends
Well, all I know after finished my secondary eduction is I dont wanna replace my friend 
that i already have and i said They never be replace(it is true though)
Thank god it is my faith that i managed to enter UiTM sabah with my Besties MAD
When I enter Univversity lifes. I was terrified. I am a friendly person(MYB), so i managed to fit in. But i cannot replace all friends that i have at school. The always stay and keep in touch with me.
I managed to find a few BESTIES and a tonned of new friends
And there a few that i prefer not to be friend with
It is not because im a particular persons
But, their attitude had made me enough of them. So I just pretend to be friend with them
But actually, i always ignore them(NOT my BESTIES)
i think they know that i ignore them
HHA


2) you will learn others cuture
Well, Sabah is well known as it consist of a lot of culture and races.
Well, what i learn is, you can Fit In well when you try and ask about others culture
It just nice to know how they celebrate something
Like festival, and Many More
what i learn is and Like the most is Unduk Ngadau
I never knew about Unduk Ngadau untuil i asked one of my friend
Well, i practically know about Unduk Ngadau, but i barely know WHY IS IT CELEBRATED?

3) You will meet with a lot of great and awesome lecturers
lecturers at UiTM sabah is Helpful. The will never get boring when to answer all the question that presented to them. Well, curiousity Trigger me as i am one of the most annoying students that like to ask QUESTION
but thank god, My lecturers IS THE BEST. They teach me a lesson of life that "PEOPLE BORN NOT BORN 2 Be STUPID". well, all i know that, i was humbly felt left out especially in math. But along with the encourtagment that MDM Hasmiah gave me, I know that im not dumb. Im not stupid in handling numbers. Just Clumsy I think. Well, although she thought me indirectly .
Well, no fear to ask the lecturers.

4) THE LOCATION BETWEEN THE BUILDING
well, what interesting at UiTM sabah is we have BUKIT. So the most famous road is "JLN DPIM"
Owh GOSH, it was extremly HIGH and have like thousand of stairs. Its killing me sometimes as i have ATHMA. Haha. well, i think that all. Ya i mean there is a lot of interesting thing at UiTM sabah, BUt there would be no surprise if I citer 2 you all. So discover it by ur own lah
AS FAR AS I CONCERNED
Many Peninsular's said that SABAHAN IS FRIENDLY
SO WE WILL WELCOME YOU WITH A BIG SMILE ^(..)^



Fast Track Diploma Sains

POST UPDATED

(FAST TRACK UITM TELAH DIMANSUHKAN ATAS SEBAB-SEBAB yang TERTENTU)


Assalamualaikum Readers
aq nak share something ni pasal fast track UiTM
Well aq ada baca blog Cik Tom
WARNING: INI UNTUK PELAJAR DIPLOMA SAINS OK
^(0o)^ 
sila betulkan saya kalau ada tersalah 

logo uitm

Kepada mereka yang berminat nak lompat pergi degree
Well, apa yang aku tengok lah kan
Sem 3 korang dah boleh Apply
And CGPA untuk sem 2 korang kena 3.0 above
Tapi depends dengan pointer sem tiga jugak
And 
TIDAK DIKENAKAN SEBARANG TINDAKAN TATATERTIB
Itu dulu lah
Based on blog CIK TOM
+
Takda repeat or tangguh subjek untuk semester sebelum-sebelum ni


Course yang disediakan adalah 

Sarjana Muda Sains(kepujian) Biology(Kat sabah Pun ada)
&
Sarjana Muda Sains dengan kepujian(TECH PERABOT)

Tapi ada addition yang aq dapat untuk lompat degree 
untuk sesi disember 2010
Ada 4 kursus yang ditawarkan
Yang dua lagi

Sarjana Muda Sains dengan Kepujian(Kimia Gunaan)

&

Sarjana Muda Sains dengan Kepujian(Sains dan Teknologi Makanan)

(TOLONG BETULKAN JIKA SAYA SALAH ^(0o)^ V)
Yang jelas 
kalau nak sambung bidang Perubatan, Farmasi, Dan Dentistry
Target lah pointer tinggi-tinggi
Kalau Medic dan Dentistry UiTM korang Atleast kena ada 3.5(for diploma SCIENCE)
Well. kalau yang ambil Fast Track ni
Korang habis ijazah dalam 3 tahun
well, meaning korang Study hanyalah selama 4 tahun setengah
Untunglah, lambat 1 sem jak dari budak Matrix. 
Apapun, its on your hands. 
Gudluck ya, doa Sama ALLAH agar dipermudah perjalanan dan 
agar dapat kita memilih yang terbaik untuk kita.








Diploma Sains AS120 UiTM

Assalamualaikum WBT
 2 all reaaders..Hepy YOO YOO


Todays entry, tak lain dan tidak bukan mengenai 
DIPLOMA SAINS UITM
AS120
One of the famous course 
in the faculty of Applied Science

Kursus ini adalah kursus yang menarik
KENAPA MENARIK?????
Pasal benda menarik ni lah aku tak berani nak sharie pasal diploma sains ni
cuz takut korang malas dan gerun nak ambil diploma sains ni


Well, bagi aku ianya menarik kerana korang akan ambik semua subjek Sains
Yakni FIZIK KIMIA BIO untuk 3 tahun.
Well, dulu senior-senior akan split antara ambil BIO or PHY bila masuk sem 3
As the new syllabus, sem 3 masih lagi tinggi jam kredit
Dan sem ke tiga merupakan sem yang jam kredit antara yang paling TINGGI
yakni 20 jam kredit
Subjek 4 jam kredit ada dua
KIMIA FT BIO
So, kalau nak dapat results yang mantap, kena dapat A untuk both CHM and BIO(aku dapat Bio ja A, chm B+)
At first, senior2 cakap, sem 2 paling susah antara semua sem
Tapi ada lagi sem yang menggerunkan
Alhamdulillah sem 3 aku dapat gak score Dekan. rezeki ALLAH kan. 


Advice aq untuk bakal penuntut DIPLOMA SAINS AS120 UiTM
Korang ambil jak course ni
InsyaALLAH ok 
dengar-dengar kita akan belajar lebih dari Pelajar Matrix
Aq tak tau lah. Tapi kalau ya,,,,,
Bagus jugak kan?????
Fast track UiTM Ada disediakan untuk pelajar diploma OK
jangan risau
Bila korang dah dapat results yang bagus selama 3 sem
Korang boleh mohon untuk LOMPAT DEGREE bila masuk sem 4
Meaning korang ambik diploma sains selama 1 tahun setengah jak
OK APA???
Tapi ada specific course jak yang disediakan 
Tapi untungnya diploma sains ni
Based on research aq


I mean based on apa yang aq discover
Kalau pointer ok
korang boleh sambung course perubatan 
atau ambik kursus yang bagus2
well, as a spm candidates yang RESULTS KANTOI
aq tak nyesal ambil Dip Sains ni
Cuz disini aq temui orang yang hebat-hebat belaka dan banyak pengalaman
ada yang dari Matrix, STPM dan sebagainya
Ada yang dari degree lagi ok
Tapi ambik balik diploma 
MANTAP SEH diorang ni


And dah rezeki aq memang DIPLOMA SAINS
Kalau dah banyak sangat TAWARAN
Korang pergilah solat istiqarah ok
Allah akan bagi korang penyelesaian dalam memilih yang terbaik untuk korang
InsyaALLAH


WELL, to those yang dapat Diploma Sains UiTM, Congratulation.
Memang best, insyaALLAH boleh score kalau belajar lah..hehe



Tarikh Results Biasiswa Kerajaan Negeri Sabah

Asslamualaikum and Hell O readers~~~
Ok..Are u xcited by just reading the title of MY ENTRY???


Well, as i Beleive
many of Sabahan Students whos going 2 furthur their studies in tertiary levels
are applying this SCHOLRSHIP
well, as all of the applicants are concern about the results
I were also sharing the same feeling
I was LIKE
"WHEN THE RESULTS GONNA OUT"
"IM TIRED OF WAITING"


Well, I HAVE A SUPRISE
BUt you all have to keep it a secret
Because it is CONFIDENTIAL ok


Hahha, Just kidding
Ok before I tell you the date of the RESULTS
let me tell you a story that experinced 
All the challenges that i have to face
Just to get the date of BKNS results


The citer macam begini
i called the person who incharge in this BKNS stuff
and managed 2 talk to the officer and the conversation is something like this
Me: Salam, saya students yang ada mohon untuk BKNS ni. Saya nak tanya??
Bila results BKNS akan keluar, dan perlukah saya hantar results sem Terbaru saya,
Cuz masa saya mohon dulu saya guna results yang sem 1 punya,
Officer:Erm, x perlu adik.  Nanti bila kamu dah dapat results barulah kamu hantar results kamu 2 OK.
Erm, Results tu akan keluar pada sekian-sekian tarikh. 
ME: Terima kasih ya cik
The officer: sama2. erm, Kamu ni budaj degree atau matrikulasi??? (OK NI SOALAN YANG MCM menusuk jantungAQ..Hak3)
Me:owh tidak, saya students Diploma 
The Officer: Owh, Diploma JAK!!!!

Punya sedih bila aku kenak cakap begitu
Yalah, Budak Diploma jak
Sapa suru aq tak study betul-betul dulu
Baru padan muka aq sekarang
'Har3.
i was Like


Tapi, aq suka sangat cara officer tu communicate
BERHEMAH and Mesra
Haha. Nasib aq dapat yang baik punye

Erm. Ok lah..
yang aq di infromkan results 2 akan kuar
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.....
Pada AWAL AUGUST
No furthur information OK
Tapi ini dah cukup dah bagi aq
Harap diterimalah 
Permohonan aq
Ok thats all.. bye GUYS





Rebecca Black New Song

Hello reAders


Todays entry is ALL about REBECCA BLACK
well, as far as i concerned
Rebecca"s biggest hits was Friday
Now she came with a new single called
MY MOMENT

Well, aq takda apa-apa yang aq boleh komen pasal video terbarunya 2
Yang aq tau
Memang best lah
Dari friday
Tapi.....Itu recording
Ofcourselah it is nice to be listen to
Tapi belum lagi dia nyanyi live 2 kan??? haha
Ok read this lyrics from My MOMENT
Ohh oh, ohh oh

Weren't you the one who said
That I would be nothing?
Well I'm about to prove you wrong
I'm not the only one who believes
In something
My one wish is about to come true
I'm not stopping for you
No matter what'cha do
I'll just keep on dreaming
My head up in the clouds
When nobody's around to see

This is my moment!
My moment
It's my time
Fly'n high
Lime light
Feels like my moment
My moment
I've waited for so long
But now everybody knows
This is my moment
My moment
(X2)-source from lyrics mode

Ok my comment
Weren't you the one who said
That I would be nothing?
well you are nothing because
Fridays Sucks
well i tell you, My Moment kira best gak
But lyrics macam ada sikit suck


Well I'm about to prove you wrong

Well, please prove me wrong rebecca
Prove it by singing it live
That is how you can prove me wrong
Btw, her voice nice on My Moments
But, i dont like it
Cuz Fridays 
GAVE ME A BIG IMPACT
Haha.
Sakit telinga mendengar
Tapi yang aq hairan, 
My MOMENT
dah kenak view 10 juta lebih in 2 DAYS
Can you believe it
Butr all i know is
THEY VIEW IT JUST 2 DISLIKE IT
HAhha..Bye2 for now


Now as a dessert
I PRESENT YOU
REBECCA BLACK-MY MOMENT





Harry Potter and the deathly Hallow Part 2

Assalamualaikum Potters Fans
Ok aq ada cerita nak dikongsikan bersama
Gempak sangat(nampak beno nipunye)
aq dah tengok Harry Potter part 2
well, aq nak tengok 3D
Tapi macik aq ckp
"tak payah lah bazir duit OK"


Wah paling gembira lah aq lepas 2
Well, aq dah dibesarkan dengan fantasi harry potter ni
start diaorang ni belajar main 2 stick
n belajar mantera0mantera baru
and sampai lah diaorang besar panjang(JGN LUCAH)
Well, kalau dulu aq suka yang mantera
"ESPELLIARMUS"(suka ati aq jak mengeja ni)
and
"Momentum"

Back 2 the story
At the beginning of the citer
Aq SUMPAH ngantok nak mampos
Aq blur ngan kata2 yang aq x paam
well aq kan senanang lupa apa yang dah aq tengok
especially story mori ni
Tapi after 30 minit gitu,
baru lah aq xcited ni
kalau ada c MAD...ermm
Kompem kami kutuk mengutuk watak kat dalam citer 2
Haha.

Well Dalam citer 2
PROF SNAPE adalah orang yang baik
N Voldermort adalah abang Harry potter(ini KONTRA K)
Well, citer dia memang best
yang paling lawak adalah
part diaorang dah tua
AFTER 19 year ok
Malfoy hilang rambut
RATA dah rambutnya
Tapi overall mivie ni deserve tuk dapat 4 STAR
well aq kan judges yang tak pro
So suka hati aq lah nak judge stori ni
hahaha
So 2 u alls yang belum sempat baca buku dia
Bgs korang tengok movie dia
BERBALOI lah
even selamani aq tengok kat tv jak
Yang BUKU terakhir punya crite baru aq tengok kat oanggung
HAHHAH





Upu Dah kuar, Results macam mana??

Assalamualaikum pembuka blog,
kepada sesiapa yang baca blog aq, 
Jarang-jarang update blog,
Maaf sahaja dari aq
(rosak pantun oleh aq)

Ok Fine, TAJUK post dah menunjukkan isi-isi 
yang bakal memenuhi ruangan post aq kali ni
Alhamdulillah, aq dpt UiTM


Haha.. KONTRA ok
Aq ni masih budak diploma
dan masih try mau kasi naik pointer
Sapalah aq xda rejeki nak masuk Metrix
Apapun aq tumpang gembira ngan kejayaan kawan2 aq yang dapat sambung
DEGREE


Proud Of U my Generazian~~~
Well, aq kalau nak ikutkan 
mau gak terus lompat degree
next sem, tapi course yang ditawarkan sangat limited
So aq decide untuk habiskan Diploma Sains aq
Atleast ada diploma,
sebagai investment masa depan
manalah tau ada probability untuk sangkut kat
Degree kan??
Well, aq hang ni 
cuz hari tu aq cam rasa tersindir ngan lecturer aq
dia cakap:

"AIK NAK HABISKaN DIPLOMA???



well, aq paham maksud dia, kalau boleh dia nak kami terus ambik degree
Tapi aq dah xda course yang aq berminat nak ambik
Dehh
Apappun, ada kwn aq dpt 
UMS
UPM
UPSI
dan tidak ketinggalan
UITM


Uitm, kawan aq dapat optometry
Well, Even dia tak dapat medical course
tapi, oprometri sangat2 on demand
Proud of her

UPM, kawan aq dapat BIO MEDIC
course egnereering rasanya

UMS, engeneering..
electrical if im not mistaken

Then, UPSI
kawan aq dapat couse ICT
WOW...

congrets smua
Aq skung masih ambik diploma
So harap korang rajin-rajinkanlah nak DOAKAN aq
Itu jak untuk kali ini, 
SALAM





Kemasukan ke UiTM Sesi 2 2011

Assalamualaikum Readers~~~


Petang tadi
aq tengah membelek2 tentang Kemasukan UiTM
Tujuan utama aq adalah mencari artikel tentang
PROGRAM PENERAPAN SEMESTER 3 UiTM
Tapi, hiba pulak bila dah kena delete link untuk cari senarai program untuk penerapan
SEMESTER 3


Well, Sebagai penggantinya aq bawakan berita GEMPAK punyer
Well, ini untuk kemasukan ke UiTM sesi Disember 2011/ November
Aq pun tak pasti sangat tentang sesi
Tapi yang pasti, ini adalah pengambilan sesi 2 / 2011
So, sesapa yang tidak berjaya untuk ambik course 
DIPLOMA sesi Julai-september Anda boleh
BERGEMBIRA ^(0o)^


And, kemasukan kali ini terbuka jugak untuk pelajar
ASASI
dan 
PROFESIONAL
CEPAT...PELUANG di DEPAN MATA ni
Jangan lepaskan
Permohonan buka dari 1-31 julai OK
for more info just click

Ok fine, itu jak kort yang aq pasti
So kalau ada pertanyaan
Korang bley tanyak kat shout mix aq k
Babai n Assalamualaikum





mARI BacA ^^V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...