Harry Potter and the deathly Hallow Part 2

Assalamualaikum Potters Fans
Ok aq ada cerita nak dikongsikan bersama
Gempak sangat(nampak beno nipunye)
aq dah tengok Harry Potter part 2
well, aq nak tengok 3D
Tapi macik aq ckp
"tak payah lah bazir duit OK"


Wah paling gembira lah aq lepas 2
Well, aq dah dibesarkan dengan fantasi harry potter ni
start diaorang ni belajar main 2 stick
n belajar mantera0mantera baru
and sampai lah diaorang besar panjang(JGN LUCAH)
Well, kalau dulu aq suka yang mantera
"ESPELLIARMUS"(suka ati aq jak mengeja ni)
and
"Momentum"

Back 2 the story
At the beginning of the citer
Aq SUMPAH ngantok nak mampos
Aq blur ngan kata2 yang aq x paam
well aq kan senanang lupa apa yang dah aq tengok
especially story mori ni
Tapi after 30 minit gitu,
baru lah aq xcited ni
kalau ada c MAD...ermm
Kompem kami kutuk mengutuk watak kat dalam citer 2
Haha.

Well Dalam citer 2
PROF SNAPE adalah orang yang baik
N Voldermort adalah abang Harry potter(ini KONTRA K)
Well, citer dia memang best
yang paling lawak adalah
part diaorang dah tua
AFTER 19 year ok
Malfoy hilang rambut
RATA dah rambutnya
Tapi overall mivie ni deserve tuk dapat 4 STAR
well aq kan judges yang tak pro
So suka hati aq lah nak judge stori ni
hahaha
So 2 u alls yang belum sempat baca buku dia
Bgs korang tengok movie dia
BERBALOI lah
even selamani aq tengok kat tv jak
Yang BUKU terakhir punya crite baru aq tengok kat oanggung
HAHHAH





1 comments:

Muhd said...

Tahniah mik, akhirnya dapat tengok harry potter di panggung. .haha

Post a Comment

sia rasa:

mARI BacA ^^V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...