Tarikh Results Biasiswa Kerajaan Negeri Sabah

Asslamualaikum and Hell O readers~~~
Ok..Are u xcited by just reading the title of MY ENTRY???


Well, as i Beleive
many of Sabahan Students whos going 2 furthur their studies in tertiary levels
are applying this SCHOLRSHIP
well, as all of the applicants are concern about the results
I were also sharing the same feeling
I was LIKE
"WHEN THE RESULTS GONNA OUT"
"IM TIRED OF WAITING"


Well, I HAVE A SUPRISE
BUt you all have to keep it a secret
Because it is CONFIDENTIAL ok


Hahha, Just kidding
Ok before I tell you the date of the RESULTS
let me tell you a story that experinced 
All the challenges that i have to face
Just to get the date of BKNS results


The citer macam begini
i called the person who incharge in this BKNS stuff
and managed 2 talk to the officer and the conversation is something like this
Me: Salam, saya students yang ada mohon untuk BKNS ni. Saya nak tanya??
Bila results BKNS akan keluar, dan perlukah saya hantar results sem Terbaru saya,
Cuz masa saya mohon dulu saya guna results yang sem 1 punya,
Officer:Erm, x perlu adik.  Nanti bila kamu dah dapat results barulah kamu hantar results kamu 2 OK.
Erm, Results tu akan keluar pada sekian-sekian tarikh. 
ME: Terima kasih ya cik
The officer: sama2. erm, Kamu ni budaj degree atau matrikulasi??? (OK NI SOALAN YANG MCM menusuk jantungAQ..Hak3)
Me:owh tidak, saya students Diploma 
The Officer: Owh, Diploma JAK!!!!

Punya sedih bila aku kenak cakap begitu
Yalah, Budak Diploma jak
Sapa suru aq tak study betul-betul dulu
Baru padan muka aq sekarang
'Har3.
i was Like


Tapi, aq suka sangat cara officer tu communicate
BERHEMAH and Mesra
Haha. Nasib aq dapat yang baik punye

Erm. Ok lah..
yang aq di infromkan results 2 akan kuar
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.....
Pada AWAL AUGUST
No furthur information OK
Tapi ini dah cukup dah bagi aq
Harap diterimalah 
Permohonan aq
Ok thats all.. bye GUYS





2 comments:

Anonymous said...

Tejumpa blog anda. hehe. so dpt ka biasiswa tu? sy bru mau apply now.. apa2 yg perlu dikirim utk bkns ya?

Ahmad Ismi said...

@anonymous erm...x dapat lah...sedih tahap dewa masa tuh....even kwn sy dpt 3.89 and 6 A spm pun tak dapat..myB course kami x kena biaya T___T

Post a Comment

sia rasa:

mARI BacA ^^V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...