Manusia dan Hujan...

Assalamualaikum
Kemarin pergi tengok Transformer dark of the MOON
3D punya. Kira best lah.
But, a bit dizzy.
cuz lama dah x tgk 3 D kan.
I mean,......(Hanya MAD yg TAU) :p
(yahoo, 2011)
Ok citer ni mmg best
Tapi aq bukan nak ckp pasal ni
Tp pasal Hujan
Almaklumlah, skarang ni 
Pagi Panas GILER cam nak mampos
Skali petang2 Hujan Pulak
Ok, yesterday aq n kwn aq tgk Show jam 5.30 ptg
Then bila balik 2 Hujan Pulak
Ok aq nasib bawa payung skali.
Tp yang bikin emo adalah


1) Bila dah hujan, orang yang ada kereta sengaja lagi SPEED.
Tau lah ada kereta bah, tapi atleast pahami lah orang yang xda kereta OK.
Gini, Last night kami stuck kat lampu isyarat dekat KK
Pas2 tb2. ZUSSSSHHHHHH
Ok fine, org 2 pandu cam 3000 km/hours
Tbh ni. Cian bah kami. Dah lah kami sengaja belakon yang takut kan air
Tapi bole2 dia kasi speed gak
Hahah. Last2 makan "MAKIAN lah org 2"
Komfem smua org dok sumpah dia,
Well, dah berapa kali dah kena kan. 
SO emoC lah
2) Masa hujan ni
komfem lah ramai orang yang
"Main redah jak Hujan 2"
Ok fine, mmg golongan ni akan wujudlah.
Tapi kesian bila dah jadi mangsa
PAK PECUT
kompom maki memaki jak k
Aq menyumpah dlm Hati jak lah
Orang yang teraniaya kan~~~~~



3) Golongan ni pun x kurang ramainya.
well, malas nak redah hujan kan
so, stay2 lah kat shopping mall,
Mengharap ada BUS kutip kat tepi jalan
Hahha. Tp aq prefer 2k redah jak
cuz, kalo tunggu. Blum tentu ada Bus yang bermurah hati nak kutip koe kat tepi jalan 2 kan??
so. Consequences nya "PENUH SHOPPING MALL"
So ada lah kes2 kecurian. 
Copet menyopt 
DLL.
Hhaha..


Ok, i think 2 jak lah untuk entry kali ni
x menarik pun
but menarik bila anda dah mengalami nya
Tp skung aq dah x mrh dah
saja jak ni. buat post pertama bulan 
7. UI NAK POSE dah
SEBULAN JAK g..haha..
Mau pasang pelita ni tuk raya kali ni
~~~haha






0 comments:

Post a Comment

sia rasa:

mARI BacA ^^V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...