Upu Dah kuar, Results macam mana??

Assalamualaikum pembuka blog,
kepada sesiapa yang baca blog aq, 
Jarang-jarang update blog,
Maaf sahaja dari aq
(rosak pantun oleh aq)

Ok Fine, TAJUK post dah menunjukkan isi-isi 
yang bakal memenuhi ruangan post aq kali ni
Alhamdulillah, aq dpt UiTM


Haha.. KONTRA ok
Aq ni masih budak diploma
dan masih try mau kasi naik pointer
Sapalah aq xda rejeki nak masuk Metrix
Apapun aq tumpang gembira ngan kejayaan kawan2 aq yang dapat sambung
DEGREE


Proud Of U my Generazian~~~
Well, aq kalau nak ikutkan 
mau gak terus lompat degree
next sem, tapi course yang ditawarkan sangat limited
So aq decide untuk habiskan Diploma Sains aq
Atleast ada diploma,
sebagai investment masa depan
manalah tau ada probability untuk sangkut kat
Degree kan??
Well, aq hang ni 
cuz hari tu aq cam rasa tersindir ngan lecturer aq
dia cakap:

"AIK NAK HABISKaN DIPLOMA???



well, aq paham maksud dia, kalau boleh dia nak kami terus ambik degree
Tapi aq dah xda course yang aq berminat nak ambik
Dehh
Apappun, ada kwn aq dpt 
UMS
UPM
UPSI
dan tidak ketinggalan
UITM


Uitm, kawan aq dapat optometry
Well, Even dia tak dapat medical course
tapi, oprometri sangat2 on demand
Proud of her

UPM, kawan aq dapat BIO MEDIC
course egnereering rasanya

UMS, engeneering..
electrical if im not mistaken

Then, UPSI
kawan aq dapat couse ICT
WOW...

congrets smua
Aq skung masih ambik diploma
So harap korang rajin-rajinkanlah nak DOAKAN aq
Itu jak untuk kali ini, 
SALAM





0 comments:

Post a Comment

sia rasa:

mARI BacA ^^V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...