Kemasukan ke UiTM Sesi 2 2011

Assalamualaikum Readers~~~


Petang tadi
aq tengah membelek2 tentang Kemasukan UiTM
Tujuan utama aq adalah mencari artikel tentang
PROGRAM PENERAPAN SEMESTER 3 UiTM
Tapi, hiba pulak bila dah kena delete link untuk cari senarai program untuk penerapan
SEMESTER 3


Well, Sebagai penggantinya aq bawakan berita GEMPAK punyer
Well, ini untuk kemasukan ke UiTM sesi Disember 2011/ November
Aq pun tak pasti sangat tentang sesi
Tapi yang pasti, ini adalah pengambilan sesi 2 / 2011
So, sesapa yang tidak berjaya untuk ambik course 
DIPLOMA sesi Julai-september Anda boleh
BERGEMBIRA ^(0o)^


And, kemasukan kali ini terbuka jugak untuk pelajar
ASASI
dan 
PROFESIONAL
CEPAT...PELUANG di DEPAN MATA ni
Jangan lepaskan
Permohonan buka dari 1-31 julai OK
for more info just click

Ok fine, itu jak kort yang aq pasti
So kalau ada pertanyaan
Korang bley tanyak kat shout mix aq k
Babai n Assalamualaikum





0 comments:

Post a Comment

sia rasa:

mARI BacA ^^V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...