Lelaki dan Ego.

Assalamualaikum :)

Entry kali ni x lain dan tidak bukan bercakap pasal

EGO
masuk jak bab ini pasti kita akan tertanya2
"Ego lelaki, or perempuan yang KUAT???"
when it comes to me
I think both have the same Ego
Depends gak dengan INDIVIDU tersebut
(FROM EGOIST.BLOGSPOT.COM)

Tapi hati ini cenderung untuk menyatakan bahawasanya 
LELAKI MEMANG TINGGI EGONYA
Kenapa aq ckp begitu???
Kenapa aq mengaku???
Ahha, sebab nti bila aq kata Perempuan Lagi Tinggi Ego
Kompom Ramai Perempuan akan EMO kan?? haha
X dalah, aq just dah faham dah pasal keegoan lelaki
Memang aq ego, n pernah jadi mangsa Keegoan orang

Antara Keegoan yang OBVIOUS
1) kalau lelaki pergi dating, ada yang malu tuk di BELANJA oleh GF nya. Cuz, Egoo

2) Ada juga hal yang dimana dia bersalah, n x nak mengaku. EVEN BENDA 2 OBVIOUS(ni ego tahap gila babi ni). Aq dah pernah kena dah. Malas melayan

3) Bila lelaki nak GF dia dengar semua ckp dia. Contoh:
I x suka lihat u pakai baju 
Biasa. Jgn pakai T shirt ya. Walaupun Tshirt Labuh.
I x suka. OK.
-Ulasan Admin~(0o)~. Erm, Benda ni ada berlaku kat kwn aq.
Dia ni Ego tinggi lah. I know lah dah kapel.
Tapi GF ko 2 bukan bini ko.
Dia ada hak bha. Aq tau lah yg ko nak dia jadi muslimah PILIHAN.
Tp kalo asyik dengar kata ko ja, silap hari bulan
Pompuan 2 yg bawa break. Aq harap sapa yang pakai TUDUNG x mrh ngan ulasan aq. AHAH

4) I BZ SKARANG
erm, ni sering berlaku lah juga, lelaki x samput call kan??? tapi bila pompuan x sambut call. si lelaki terus melenting.
Aq bagi situasi lah k:

Bila lelaki BZ'
Gadis: Slm syg, awk bz kah???? Ayg rindu lah~~
Jejaka: Erm, Sori I bz sakarang. Tengah stady. Nti lah kita kol ya. Papai.

Dup2, rupanya main dota...haha

Bila Pompuan BZ
Lelaki: tut...tut....tut....tuut...the no taht u call is BZ(suara Macik operator)

After that, perempuan baru tersedar....Direct call
Gadis: Sori syg, I ada hal td. Mustahak,
Lelaki: Apa yg mustahak sgt, smpai i call pun u x sambut????? u ada lelaki lain kah kat sana 2 sampai bz memanjang???

Hahha. itu lah situasi nya. Ok ;lah i2 jak untuk entry kali ni.. Belum solat ni. Jam 9 dah...HAhha..ASSALAM

2 comments:

Nurain Natasya : said...

ego lelaki memang lagi tinggi dr perempuan, mostly lelaki yg sy knal mcm tue.. =)

Ahmad Ismi said...

hahha,...lelaki mmg ada eego...aset kan..tp kalo dah belebih...mksudnya dah melampau dah 2......nak mintak kaki 2...haha

Post a Comment

sia rasa:

mARI BacA ^^V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...