Perempuan Memang cengeng kah???


Assalamualaikum Semua(bejuta kah org baca blog aq)???
Hehhe. Ok, entry kali ni ada sedikit panas.
cuz aq tengah wonder.
Kenapa perempuan senang nangis????(not All based on NADA)

Masa aq amik kelas HKR,
ustaz aq pernah cakap
"Mmg naluri perempuan sebegitu Ismi"
ok then aq baru tau.
Bukan nak ckp perempuan ni cengeng OK
cuma sometimes ada yang emotional.(sorry 2 my frens)
Bukan aq x suka
cuma aq akan terkedu bila nampak perempuan nangis T^T

Ok aq Pernah mengalami 1 situasi dimana
 tiba2 kawan aq menangis kat depan aq 
Ok, Ofcourselah bha kan aq acting cool


Bahagian acting-mengacting ni memang dah sebati dengan aq
Haha. Tapi yang kawan aq x tahu. 
Aq sebenarnya memang Gabra kalo tengok pompuan 
NANGIS
OK FINE, BUKAN LAH SAMPI MENGGIGIL k
cuma benda ni dulu BESTFRIEND aq yang buat aq sedar
"Aq n dia mmg speechless kalo tengok pompuan nangis"

kalo tengok pompuannangis , kompom aq bertrep
i was like
"RELAX KOE, JANGAN KO BEGINI, RELAX K"
"knp? sapa yang buat go gini"
tapi sejujurnya. Susah untuk kami handle pompuan kalo nangis
Susah mau paham ni kadang2
So skarang kalo aq tengok pompuan nangis aq akan buat seperti biasa
BERLKON COOL
"KO OK KAH??? RELAX KOE!!!
after that diam jak lah.
So 2 smua perempuan yang akan or yang dah aq buat GINI aq minta maaf lah k
Cuz We As LELAKI ndak tau cara macam mana mau handle perempuan kalo menangis
especially insan yang bernama KAWAN.

Thats all i think 4 2days entri,
Assalamualaikum n Sorry kalo ada yang terasa k. just wanna
SAY IT LOUD





2 comments:

AISHA INANI said...

aku pon kuat sangat nangis.
air mata macam2 jenis ada.
air mata sedih, air mata kecewa, hepy, terkejut, pendek kata air mata aku byk. anytime sajaa keluar. kah kah kah.

Ahmad Ismi said...

hahha..kuat nangis...ni kena beli sapu tangan banyak2 ni...hahah...x pa bha...mmg normal untuk perempuan nangis....tp same jak bg aq..==" x tau mau buat apa...hahha...so relax Ok..kih kih kih

Post a Comment

sia rasa:

mARI BacA ^^V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...