Cara Nak delete FB permanently

Assalamualaikum Readers
Ok. Ramainya Followers ku(KONTRA)
hhaahaa..Pok2 silap ni mau Followers ramai.
Ceh. Blog parak
Tapi Mau ramai followers.
1st2 aq x minat sgt ngan blogging2 ni
last2 makin suka pulak.
specially baca BLOG POST org
kira jadi stalker separuh masa lah ni
stalking Abg Fireman, MAd, Aisha Saad, Nada.
n lain2.

Boleh TOLONG???
aq ni suka melalut...cuba CUBIT aq laju2 cam d atas???
HHHAAAHHA..
FINE. Berbalik kepada isu berbangkit(ye ke??)
erm camna nak delete FB permanently???

Aik, Kenapa nak delete FB???
Best perw FB????
Boleh Gossip2, Kenal rakan baru,
Stalking org yg d CINTAI.

Ok Fine, itu depends ngan korang k
itu pendapat masing2
melalui servay aku 
kwn2 aq yang delete FB adalah berdasarkan atas teori2 berikut:

1) FB ni x best dah
2) FB jadi distraction kat stady aq
3) Aq takut, ada berita org kena bunuh psl FB
4) suka ati aq lah bha
5) Ramai sgt org add aq so buat profile baru(ramai jak kwn, tp bila on9 x da pun nak betegur)
6) Profile terlebih byk.

Cu citer2?? tp ini top secret...sangatlah "SECRET" haha.
Ntah lah, ni menurut teori2 AHMAD ISMI
haha. Itu depends ngan korang.
Its Personal preference.
n Aq prefer no 2
Pakcik Kris aq suru Delete FB if u wanna success
as It will distract ur stady
N OBVIOUSLY BETUL
aq delete FB aq. tiime sem 2
N ALHAMDULILLAH
results ku naik sikit
Start dari hari 2 
bila org ckp psl fb aq cam
"PA 2 FB??? sejenis keropok????
haha. Then dekat xzm aq bukak yg baru(nafsu ni)
haha. 

ok mesti korang skarang nak ckp
"budak ni nak kena tampar laju2 ni"
haha. Ok bha. rilex Kmu
Aq nak start lah ni
Simple but jUst NicE

1st step -> Login Fb anda. 
2nd step -> Google jak "HOW TO DELETE FACEBOOK PERMANENTLY"
3rd step -> Picit yang ke 2 k. Yg dari facebook. pas 2 dia akn proceed ke FB anda n anda d kehendaki untuk isi beberapa particular.
the Jeng3, FB ANDA DAH D DELET. Tp akn kenak process dlm 14 hari lah baru mmg PERMANENTLY DELETE 2 profile korang. Slamat mencuba Ok.. HEHE







0 comments:

Post a Comment

sia rasa:

mARI BacA ^^V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...