Exam around the corner

ASSALAMUALIKUM 
Ndak lama lagi exam.
lebih kurang 1 bulan lagi lah
tolak cuti, tolak sabtu ahad, tolak hari enjoy. 
Tup tup exam dah ni.
Sadis nya.
Masa sekolah dulu mati2 aku mau habiskan SPM 
Konon ndak mau suda belajar d skolah
Iyalah bha, Skema giler john.
Mau kasi botak rambut, kerja rumah mau d kasi siap
Bawa buku tebal2
Sadis ehh. Kalau dulu ndak siap kerja skolah, silap haribulan ada kena MAKI
Especially cikgu Fizik aku.
Kalau skali dia buka mulut.
Haram jadah kalau ndak memaki.
Every class mesti akan ada kata2 pujian dari dia
Contohnya:
"CILAKA PUNYA BUDAK"
SUPER DUPER BODOH
OLANG MIMPI.
"U olang kampung"..
Haha, tapi bila dia memaki
kami faham. Dia memang gitu
Xda niat pun nak memaki
MyB salah kami
Sapa suruh ndak belajar kan?? haha
And what ever it is i still love him.
LAP U DADY WONG ^^


Back to main topic
Aku sebenarnya TAKUT + SEJUK bila exam dah dekat ni
Mana kau ndak neves?? kalau steady jak dua puluh empat jam
Macam nothing will happen ni
Padahal soon or later, im going to sit for my first paper
somewhere on the middle of March
So yang aku takut, Pointer aku turun
TIAP sem aku akan mengalami benda yang sama
Alhamdulillah, ALLAH masih beri aku dekan sem depan.
For me, nothing special about being a dean's student.
Sama jak PUN. Yang membezakan kita adalah
USAHA.
Usaha kan tangga kejayaan??
Tapi Alhamdulillah, dapat gak tengok parents aku senyum.
Atleast i can make them proud jak lah
Yalah, dulu SPM aku kan hangkang
BTW
walau pun it seems hopeless for me to get dean's untuk last sem
But, with the help from ALLAH and doa from my parents
and FRIENDS. 
Alhamdulillah, masih ok gak results aku
TQ ALLAH. and Family also Friend.

So i will study well from now on
And PLEASE please please seribu kali.
Doakan aku ya kawan2. InsyaALLAH aku sentiasa doakan kamu
Tmr's, generazians and All fellow from DIS part 4. LETS GET DEANS SMUA ^^

0 comments:

Post a Comment

sia rasa:

mARI BacA ^^V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...