Dear Friends

Assalamualaikum WBT

Dear Friends, sory lambat wish befday kau. Aku sengaja buat gitu So kau akan rasa bertuahnya ada kawan macam aku. Mesti kau tunggu penuh tabah kan??. Sama lah aku masa befday last year.

 Kamu semua sepakat, di kampung hai pening lalat. Mengucapkan selamat Hari jadi.

Best betul lagu tu kan?? Secukup rasa. Giler stress last year kamu wish lambat. Yang MENGwish pulak, Bukan kawan rapat mcm kamu. Tbh ni. So, aku pun sedar betapa pentingnya kamu masa tuh. Kalau tiada kamu, komfem FOREVER alone lah aku kan?? 

Apapun, even dah berlalu berapa hari, HEPY BIRTH DAY.


 Semoga d permudah segala Urusan. PS: Gudluck ngan JPJ kau. Smoga dapat Lesen. Boleh kita jalankan plan lama. ^^


1 comments:

Muhd said...

Haha. Thanx jo! Dasar awal.

Post a Comment

sia rasa:

mARI BacA ^^V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...