Cuty Muty


Salam Ukhwah. Erm. Ni baru habis kenak bagi DESSERT yg sgt2 sedap Sabtu lepas. Manis2 nya masih terbayang sampai skarang, Menghantuiku. Ntahlah apa jadi ngan PAPER PHY aq. Dah usaha, so hanya ALLAH yg tentukan. Aq n the genk p layan BROWN COFFEE sampai cam kenak Parkinson jak ni masa jawab paper yg menambah seleraku tu. He~~ Hehhe.  Redha Kepadanya. Yalah, hanya dia yg mampu meberikan kepada kita makhluk yg lemah ni. Erm. Usaha, doa, n tawakkal. InsyaALLAH, Allah itu adil dan maha bijaksana. So kalo dpt Dean’s List. Itu rezekilah. Kalo x dpt, mngkin usaha ini belum mencukupi dan x layak utk dpt 2. Erm, so skarang ni aq kat umah dah, buat ntah apa. Dahlah aq skang ni layan LAZY SONg. Haha. Makin parahlah lazynya. Bilik pu mcm sarang perakang jak. Hee~~~~. Nati2lah kan kasi bersih bilik tu. Bila lagi kan kita mau layan movie. So utk melepas gian di hati yg mau tgok movie ni, I mean cuz kat hostel ni byk sgt bnda mau d urus, assignment, test, quizzes. Har3. So aq dah azam nak habiskan movies yg aq amik dr MR FIRMAN n My pren. Yg aq layan skung, Personal Taste. N yg lain ni aq azam nak abiskan gak He~~~~

LIKE a Fool is the ost that i like the most
watch glee season 2 episode 4 online free
season 1 make me impress...now turn 2 next chapter...season 2
full episode with me ..^(oo)^


iris....detective...yeah
many more......cnt stop watchin movie
finish watch pokemon first...then proceed with another 2

0 comments:

Post a Comment

sia rasa:

mARI BacA ^^V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...