Persahabatan Anugerah Dari Allah

Assalamualaikum WBT. Kali ni aku post something pasal bestfriend aku kat dunia ni. T.M.R. Tabah matang redha. Consist of Mad, Seyh, Jaem, Linda, Ros, Lieyn, King. Ada gak beberapa orang lagi, tapi seems lost. Ngan dorang nilah yang aku rapat giler masa skolah sampai skarang. Semua dah masak ngan perangai masingmasing. And the best, diorang ni sentiasa sokong aku dalam apa pun situasi yang aku alami. Alhamdulillah. Thanxx Guys. Thanx ALLAH is the priority. ^^. Kat U ni aku ada kawan. Ramai sangat kawan. Tapi, kamu tetap di hati. Kita dah jadi macam family kan?? Even aku datang dari keluarga yang kurang senang, kamu sudi datang lawat rumah aku yang kira usang. Terharu geng. Kamu ndak judge aku based on my background like some people does. Masa raya, korang sanggup redah panas tuk pergi rumah aku. Pastu lepak lama2, buat rumah aku macam rumah korang. Tq. Raya nanti insyaALLAH jemput kerumah ya. ^^. Lama ndak lepak kan???? Aku bersyukur pada ALLAH SWT cuz beri korang sebagai penyeri dalam hidup aku selepas familyKu. Kamu takda pun komen apa-apa pasal kekurangan rumah ku. And serously, adik-adik aku jeles cuz antara kami dik beradik, kawan aku yang paling ndak segan mau datang rumah beraya. Adik aku pun nak ada kawan macam kamu. Sedih siot bila aku sedar yang sekaang ni kita dah carry on with our own lyfe. Mau jumpa pun kadang2 ja. Tapi, dalam sekejap pertemuan tu. Terlalu banyak cerita yang kita nak cerita kan?? So geng, doakan jak terbaik untuk aku ya. Aku harap sangat kamu akan simpan dan treasure persahabatan kita ni. Aku akan sentiasa mengiringi kamu dengan doa. 



Ni gambar mereka yang menyerikan hidupku. Syukur pada ALLAH. ^^..

C Jaem, tgh mengambil gambar. So, ndak da dalam ni lah kan?? hehe...


PS: DOAKAN AKU, N AKU PERLUKAN SUPPORT DR KMU ^^.

3 comments:

iNsaN BiaSa... said...

wink3x...nama aku ada !! yeay !! ^_^

iNsaN BiaSa... said...

wink3x..nama aku ada...yeah !!! ^_^

iNsaN BiaSa... said...

Wink2x...nama aku ada...yeay !! ^_^

Post a Comment

sia rasa:

mARI BacA ^^V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...