Dont Hesitate, Just DO IT.

Assalamualaikum WBT


FYI, aku dah dalam sem akhir. So a friend of my(CHARLES) yang aku selalu hang out with selalu pesan.

"This is our last chance(for diploma), so dont hesitate if you wanna do something"

Suggestion yang sangat-sangat releven bagi aku. Dan dah berpuluh kali dia ulang benda yang sama. 

Giler, memang giler. Susah sangat dah nak cakap TIDAK atau NO. Aku Outing, jerit-jerit bila nampak student lain kat tepi jalan(phewitt!!!) and a lot of stupid things.

There once, Masa kat dalam kereta, kitorang jerit-jerit kat student yang tengah tunggu bus masa lalu kat Library. Yang malu, driver. Kami, HIDE FACE. Terasa diri ini AWESOME. Pastu, stay out tengok midnight movie kat Center Point. Then, stay-stay matang kat anjung senja. Makan-makan. Gurau-gurau. Kutuk-kutuk.  Pastu buka cerita kedai kopi. Sampai pagi. 

Next time, kami plan nak outing masa new years eve. Wahaha. apapun, solat jangan TINGGAL. SINCERELY ME ^^

0 comments:

Post a Comment

sia rasa:

mARI BacA ^^V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...