Nak Dapat Diploma Sains UiTM(AS120)


Salam, ada viewers yang komen just now. Tapi aku ACCIDENTLY terdelete komen dia. BTW, info, dia dpt 6 A and yang lain semua B+. 





Before You continue, Can u Do mE A favour? Click one of the "THANX FOR CLICKK" ICON on right side bars. Interesting things to discover.

So firstly, Tahniah. Cemerlang lah result kamu. Saya dulu half ja. 3 a. Pastu2 dapat 6B, then ada 2 cemerlang(C). Superohsem kot results kamu tuh(Bagi saya).. 

Dapat or x? Ikut rezeki. Saya rasa baik kamu ambik asasi or matrikulasi cuz memang layak kot kamu nak ambik asasi sains UiTM and matrikulasi. Tapi kalau nak ambik gak diploma, jangan risau. Berbekalkan results sebegitu, saya yakin kamu akan dapat Diploma Sains. InsyaALLAH letak ja diploma sains antara 3 pilihan terawal. Kalau letak nombor satu, lagi hebat. Komfem kot dapat. Saya dulu letak pilihan ke 3 kalau tak silap. Dapat juga. ^^. Apapun, rezeki dari ALLAH. Kita usaha dan Doa ^^.  

4 comments:

Anonymous said...

apa beza pra dip dgn dip?

Asffa said...

Aku pun dapat 6a 3b+. Alhamdulillah, dah dpt diploma sains, uitm kampus kk..

Dip science boleh sambung medic ka? mau 4 flat ka bru boleh ambik medic?

Ahmad Ismi said...

@asffa : okeh..sy tersindir...i got 3 A only..n 6 B....sedih kot..haha....

3.9 ++.....tapi be safe 4 flat..tapi ikut pngalaman..susah kot nak maintain cuz masa yg panjang..ada saat telalai..kalau buat rayuan insyaALLAH tu...nif pointer 3.5 above..boleh mohon medic cat indon..under PINJAMAN UITM..

Asffa said...

oo..ok..thank you. nti awk jd senior sy la ni..wuwuwu..

Post a Comment

sia rasa:

mARI BacA ^^V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...