End Of a Journey.

Assalamualaikum WBT

Alhamdulillah, its been 3 years since my first step at UiTM Sabah. From nobody to somebody. UiTM mengajar aku erti Usaha, Ilmu, Persahabatan, kepercayaan, putus asa dan banyak lagi. Sorang kawan aku ada cakap, aku ni dah berubah since diploma. Alhamdulillah aku dikurniakan kawan yang mampu nasihat aku direct, cuz diorang tahu aku ni jenis open. Kalau ada apa yang buruk, direct tegur, tapi tak lah depan2 orang kan? Tak ka emo kalau gitu?

Tq Geng, cuz sudi tegur. mungkin aku terlalai sebentar. Lupa arti hormat, lupa arti dosa. InsyaALLAH aku akan berubah. Dulu tak sangka yang aku akan berubah sebegini. Dah makin berani dan makin lazer. I mean, kawan-kawan keiling dah biasa. So aku pun terikut kot. Tapi, aku tekad dah nak kurangkan and stop from doing that.

Apapun, ada jodoh, jumpa lagi. Hari last masa paper chm361 smua blah. Buat haluan masing2. Petang tuh, stay out. Esok BBQ tapi aku pulak sakitperut. Memang epic. Sedih owh. Tapi, aku redha. Ni satu dari persiggahan aku menuju alam dewasa. Menuju alam pekerjaan. Banyak lagi pengalaman yang akan aku tempuh. Dugaan yang harus aku harungi. Jumpa orang-orang yang berlainan karenah. InsyaALLAH kalau ada rezeki, sambung kat s. Alam. kalau tak, di sabah jak. Uitm Di Hatiku.

Apapun, komen aku pasal exam kali ni. ERM. Susah KOT. Redha jak lah. InsyaALLAH. Kita dah usaha. ALLAH tahu apa yang terbaik tuk kita. InsyaALLAH.

0 comments:

Post a Comment

sia rasa:

mARI BacA ^^V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...