List Pemenang Anugerah Juara Lagu 28(AJL28)

Assalamualaikum WBT

Akhirnya Anugerah Juara Lagu 28 telah melabuhkan tirai dan menobatkan Hafiz dengan lagu Bahagiamu Deritaku sebagai Juara.

Was expecting hafiz untuk menang vokal terbaik instead of persembahan terbaik. Apapun rezeki dia kan? Kalau dia menang, it will be his 4th time in a row. Apapun, persembahan hafiz sangat simple and nice. 

For hyper act, aku expect diorang buat persembahan dengan cast of teduhan kasih, disebabkan cerita tu merupakan fenomena dekat Malaysia ni. But, a friend of mine think it might be lame. What the fish betul, okeh ape. Haha.

Tahun ni, stacy dah kali ke 3 masuk final, najwa latif kali ke 2 tak silap dan beberapa lagi artis yang dah berkali-kali masuk final, tapi bukan rezeki diorang dalam AJL 28. Maybe ajl 29, 30, 31 and so on right?Apapun, keep up the good work, buat lagu yang manis di dengar dan mempunyai makna. So, ini adalah full list pemenang AJL 28.


Persembahan Terbaik - Hafiz (Bahagiamu deritaku)


Vokal terbaik - Jaclyn Victor (Ikut rentakku)


Tempat ke 3 - Awi Rafael FT Altimet (Kalau Aku kaya)


Tempat ke 2 - Hyper Act (Hanya Aku)


ANUGERAH JUARA LAGU 28 

HAFIZ - BAHAGIAMU DERITAKU

0 comments:

Post a Comment

sia rasa:

mARI BacA ^^V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...