Contest Gambar COOL!!!

Assalamualaikum, erm. Lama tak join contest. So kali ni nak cuba nasib pulak. Kalau nak join, sila klikk barner kat bawah ni. Hadiah lumayan. RM 100(siapa nak bagi kan??)
 So untuk gambar pulak aku nak pilih ni
Gambar ni dah lama. Kenapa aku pilih?? Cuz mengembalikan kenangan lama. HAHA..Jadi Spiderman jap kat dinding skolah(more to cicak man kan??) haha
 Next
Aku tak tau pendapatkorang, tapi aku pilih ni cuz aku rasa kami cool kat sini. Siap posing maut g, sedangkan before masuk kat kedai ni ada maran "DILRANG MENAGKAP GAMBAR", and kami semua dengan slumber tapir jak ambik gmbr. Abang yang jaga haritu tahan hati jak rasanya. HAHA.

Dan ini yang terakhir, rasanya gambar ni cool sgt pasal baju kawan aku tuh. This pic was taken masa kami ada module, and task kami adalah buat satu baju pengantin guna bahan recycle. Dan inilkah hasilnya. Kreatif tak?? Haha.

Itu jak kot, syarat nya 3 gambar jak kan?? Apa2 pun, let the best fella win. Rezeki semuanya dari ALLAH ^^V. Selamat beramah n selamt hari raya Qurban 






3 comments:

Muhd said...

Kompom manang coz gambar aku tu.! Rm100 tu nanti mik suma bagi ma aku ar. .Haha. .

Ahmad Ismi said...

hahaha..sod...aah..nti aku bg ko gula2 jak k...haha....lawak ko ni.....kalau ada seha lagi mantao genk..dia menguasai..haha

A.Z.R.E.E.N I.L.L.I.A.N.A said...

hehe...gmbr melekat kat dinding ue care r.. nasib baek tak kple kat bawah cm spderman tol2..hahah..

a big smile 4 u..wish u luck k..

Post a Comment

sia rasa:

mARI BacA ^^V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...