Revie : The Impossible

Assalamualaikum

Aku dah tengok dah the impossible, Komen??
4.99 out of 5

Seriesly best, rugi siapa tak tengok. Korang pernah imagine, keluara korang dalam bencana tersebut(nauzubillah)??

Yupz, sangat penuh aksi dan emosi. Di situ lah kita akan lihat dimana adanya Ujian dari ALLAH tuk manusia. 

Cerita ni pasal sebuah keluarga ni yang pergi Thailand tuk bercuti. Then on christmast 26 december 2004. Tsunami strike. At that time, keluarga tu tengah santai-santai kat swimming POOL. Si bapa main ngan 3 orang anaknya, Si Mak pulak baca novel. Bila diorang hanyut, si Mak hanyut sekali ngan Anak pertama. Si mak  ni cedera habis(Shes a doctor). What make it worse is the second wave of the tsunami. Kesian giler kat diorang.

Then Husband dia pulak hanyut and jumpa 2 orang lagi anak diorang berpaut kat pokok. Then, dipendekkan cerita husband dia tinggalkan anak dia 2 orang tu. Untuk cari isteri and anak pertama dia. Last2, diorang gather kat sebuah hospital tu. EPIC right?? Buts its true. Allah dah decide benda tu. KUN FAYA KUN.. 
SO MUST WATCH YA ^^

0 comments:

Post a Comment

sia rasa:

mARI BacA ^^V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...