Kritik Artis

 Asslamualaikum WBT.

Korang sedar tak?? Orang Kita suka sangak kritik orang. Terutamanya artis.
Kalau tengok TV misalnya macam haritu ABPBH 2011. 
Aku and sorang abg senior aku tengok ni, and ndak henti-henti mengutuk artis ini, artis itu. EEh, gendut suda dia ndak amcam dulu atau Jeliknya baju si TUT tu. 
Tipulah kalau aku ndak setuju dengan kritikan-kritikan untuk artis tu. Sebab, itu yang kita tengoik dari mata kita sendiri. Erm, dah nak jadi artis.. So kena lah tabah dengan semua kritikan dan cemuhan kan???
Tapi apapun, kita dok kutuk dorang tue, bukannya dapat apa-apa pun.tapi best lah 
Bagi aku, asalakan diorang bahagia dan ndak menyusahkan hidup aku dan orang keliling aku. ahakz.

PS...xlerw citer smpi bukak aib org..hahaa

3 comments:

Zul Fattah said...

pulop? haha.. kutuk2 jugak.. tp jganlah sampai mnjatuhkan dan membuka aib seseorg..

saye kerink said...

Hi! sama part eh kita? hahaha
intake July'10?
anyway, boleh minta your FB tak? ahahh, tq! ;]

Ahmad Ismi said...

@saya kerink Erm...ya...sy pun intake july 10....hahaha..erm..fb... ni link https://www.facebook.com/profile.php?id=100002973680262
TQ....

Post a Comment

sia rasa:

mARI BacA ^^V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...