DING Tidak Lama Lagi Infeksi Akan Melanda Seluruh Negara

Benda ni ada menakutkan sy. Ahad lalu, ada message ni tiba2 appear kat phone. Ingat masuk kat inbox. Tapi, bila tekan ack jak. Trus hilang messafe 2. Blur lah. Infeksi Apa lagi ni. ALLAHUALLAM. Ada sesiapa yang tau tujuan message ini di send? Kwn2 sy yg sy tanya, ada yang dpt gak pagi tadi. YANG PAKAI CELCOM. Benda ni mcm berebntuk amaran. mcm nak kita ambik langkah berjaga-jaga. Tapi sy masih buntu cuz x tau knp message ini d send kan kat KAMI. Dusshhhhh. Pagi2 lg dah receive message g2...VIRUS kah 2? Infection apa yang di mentionkan ini? NO MISTERI 25333. Saya pengguna CELCOM amatah concern cuz ramai yg ckp psl infection skarang ni. Dah lah jiran Asia KITA. JEPUN Bru ja dlanda musibah(AL FATIHAH). Skarang ni timbul pulak RUMORS yg Begini. MENYEBABKAN SY ADA RASA GENTAR SEDIKIT. Cuz bab2 infeksi ni, benda serius, x bley d bawa bermain. !!!

0 comments:

Post a Comment

sia rasa:

mARI BacA ^^V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...