Science Appreciation Night(UiTM Sabah)

SALAM semua. Baru sy ada masa untuk bercerita mengenai perkara yang baru sahaja berlaku di UiTM Sabah. Alhamdulillah, semuanya yang baik2 jak. 23rd MARCH 2011, yang lalu. Student diploma sains UiTM Sabah telah menjalankan SCIENCE APPRECIATION NIGHT yang menjadi upacara kemuncak bagi festival science(SCI-FEST). Alhamdulillah, berkat usaha dan kerjasama pelajar part 2 dan staff UiTM Sabah. Program ini berjaya dijalankan walaupun masa yang sangat pendek. Memang meletup!!!! yeah. senior ada yang puji dan kagum dengan hasil kekreatifan ajk yang menghias GYM dengan menggunakan tema NATURAL RESources. Thanxx 2 Fakulti Pertania (DPIM) cuz pinjamkan bunga2 dan pokok2 untuk hiasan majlis tersebut. Berikut merupakan gmbr yang sempat di ambil ketika program berlangsung:
 Smartkan. Ni blum smua g ni. IN THE MIDDLE OF THE PREPERATION
 V V I P jak yg bley kat meja ni. Sapa lah kami. Hanya mampu mengilas bila dah abis majlis. Hehe
 Pintu Gerbang yang cantik dihias oleh TITI N THE GENG(ORG HANYA HIASAN)..hahha-(oo)-
 Mlm yg sgt elgn. Siap ada candle2 lg.
 SI PENANGKAP GAMBR n de genk
 Habis dah program. SO mau d cabut smua PROPS...HEHHE
 Belatih untuk Speech. KUNUN JAK NI!!!! ^(0o)^
Mereka merupakan antara AJK. dan yang bertanggungjawab dalam hias menghias ni. MMG SMART!!! KREATIF

     SAN or Known as SCIENCE APPRECIATION NIGHT merupakan majlis yg setiap sem akan d jalankan. ni yg ke2 lah ni mjlis ni d buat. We're the 2nd batch. Yeah. Mlm ni, smua yg dpt dean's List dlm Faculty of Applied Science akan dpt certificate diaorang. ALHAMDULILLAH I got 1. InsyaALLAH ingin dptkan lagi tuk sem ni. Yeah. DIS ALWAYS IN MY HEART <(^)0(^)>

0 comments:

Post a Comment

sia rasa:

mARI BacA ^^V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...