Kemasukan ke UiTM 2011(Selangkah UiTM)

Assalamualaikum

kepada semua yang feel free untuk intai2 blog sy. erm. TAHNIAH kepada smua spm candidates 2010 yg mencapai keputusan yg cemerlang. batch terbaik dlm 4 tahun. CONGRATS 2 ANNA CARINA from smk putatan, penampang. WOW!!! 10 A. ALHAMDULILLAH. sy dulu kputusan spm, besa2 jerw. hehe. Kepada sesiapa yg rasa results dia lebih baik(based on trial xzam), anda boleh recheck results anda. rm 50 for each subject. kalau nak cek BOLEH minta borang dr cikgu yg incharge dlm urus peperiksaan. Mcm sy dulu, ada kesilapan dlm results sy. Percubaan sy LULUS. Masa form 5 dulu, sekali gagal. 1st test. but then, yg kuar dlm results spm E terkejut bha juga. time 2 mmg NO SELF Esteem sudah. Afterthat, My teacher advised me 2 recheck my results. MR PAUZI SALLEH. cuz dia trget sy atleast kredit lah. Then sy hantar pegi recheck 3 subject, BIO(B+), EST (B+) and addmath (E)...T____T...then kwn2 dah masuk matrix, bru dpt results recheck....haha....ALHAMDULILLAH.....bio n est remain. n ADDMATH sy dpt C+. Not bad lah, cuz time trial pun kredit jak. Tp syukur lah. n skarang sy study kat UiTM Sabah. Taking diploma in science. 2nd semester. 1st sem, Alhamdulillah results kira ok. so now, mau achieve lebih tinggi.

     so 2 all SPM candidates, in particular year 2010 candidates, jgn lepaskan peluang untuk masuk UiTM. Untung tau, boleh cek kelayakan kat

INSYAALLAH dpt 2. N please, isi berdasarkan results anda. dulu sy layak utk ambik diploma inpharmacy, tp x dpt. so fikir baik2 ya. kalau mau masuk program "mengubah destini anak bangsa" sila kemukakan permohonan cepat ya. x silap, nak tutup dah 2. kalau nak yg detail, sila klik link ini http://online.uitm.edu.my/  Pagi tadi ada program selangkah UiTM kepada semua bakal siswa dan siswi UiTM, Lupa nak upload n Spread berita ni. maklum lah, Bz sgt minggu ni. ada lawatan dari luar kampus. Budak Sekolah g. Bakal2 PELAJAR UITM. So all the best. kalau ada soalan, just ask. sy akan try jwb seboleh yang mungkin.

PROGRAM SELANGKAH UiTM ni bagi mengexposedkan bakal2 siswa n siswi kpd UiTM. Jangan lepaskan peluang. Ini Masa depan anda. Anda yag tentukan. Pilihlah yang terbaik untuk anda. UiTM Sabah sentiasa menanti student2 baru. Staff2 sangat2 mesra. n Para Lecturer sgt2 Baik n Sporting. Alhamdulillah...



0 comments:

Post a Comment

sia rasa:

mARI BacA ^^V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...