Kejadian 11 September






Salam

Okeh, entry kalini ada berunsur EMO sedikit. Apa perasaan korang bila kamu bekerja dalam kumpulan dan dah bahagi-bahagi tugas. Then, kamu dah laksanakan tugas kamu. Tapi kawan kamu dengan slumber badak jak mintak results orang lain sedangkan kawan korang pun seharusnya cari results tuh(MY FREN, SORI I have to say it loud). 
Sometimes aku akan rasa annoying bila benda tuh berlaku. Tapi, bila difikirkan balik dia tuh kawan aku. Aku just endure it sebab benda tuh memang susah nak dibuat kan. Bukan nak berkira. Tapi, aku tetap STRESS bila benda tuh berlaku. So kali ni post yang memang tiada kaitan dengan isu semasa, or 11 september dan yang sewaktu dengannya.. Aku just EMO C dan dari aku pergi membebel ndak tentu pasal, baik aku menaip dan luahkan nya diBELOG aku. Korang marah?? Satu jak aku nak cakap.  sukati lah. 
Blog aku Okeh. HIHIHIH i. Cuma harinih kan 11 september. So ngam lah kan aku buat kejadian 11 september.

4 comments:

Ain said...

Eh eh,ye larh. Hari ni kan ulang tahun
peristiwa 11/9 tu kann. Yg runtuhnya
bangunan WTC tu.. Huu,tak perasan pulekk :')

Paris Hilton (M) said...

tahlah, negara Malaysia sendiri jgk kna banyak berjaga2...

KUKUMALU said...

Benda biasa lah tu kalo tumpang menumpang marks org lain..huu

Aunniey Noel said...

apa yg cuba ko tonjolkan sbnrnya mi?hehehe
uih...tym 9/11 tu bha..ada kenalan ak bha d NY..cm emo2 nih ma aku...kin tkut...prejudis dy ma islam kali..huhu

Post a Comment

sia rasa:

mARI BacA ^^V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...