Masuk Hutan dan Kaji Populasi Pokok(pelajar Diploma Sains)


Assalamualaikum


Ok, hari ni sudah masuk raya ke 6 dan dah masuk kuliah dah bagi budak-budak diploma(tempat aku lah). Pagi yang indah, kami dah turun ke Hutan UiTM sabah untuk buat experiment bio yang terLAST. Memang best lah. Lama ndak masuk hutan. Well, sekarang kepanasan dunia dah makin jelas. Even dalam hutan pun berpeluh giler Barbie. SUMPAH, berpeluh macam dah mandi dah. 


So far, experiment ni memang best. Cuz ni FIELD WORK kami dan species yang dikaji ada bermacam-macam. And boleh kaji populasi spesis pokok tersebut. Walau panas, tetap best. Nanti aku upload gambar tuh. Nih untuk pelajar DIPLOMA sains OK. So siapa yang berjaya dapat tempat, masuklah diploma sains keyh!!! Sem 3 memang main dengan ecology. Dan experiment sangat banyak. And berguna. ^^V


2 comments:

Golden Rose said...

adventurous juga ye

Ahmad Ismi said...

iya...memang adventerous(konon)...erm....tapi memang best lah..di tambah lagi dengan lecterur yang sporting dan mesra ^^V

Post a Comment

sia rasa:

mARI BacA ^^V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...