Lagu Terbaru Katy Perry

Assalamualaikum ^^V

Okeh, Baru-baru ni katy perry merangkap kaka angkat aku (yalah tuh) baru jak di nobatkan sebagai perempuan pertama yang reach top of Billboard chartz top 100 melalui 5 lagu from a single Album. Lagu TGIF. Dia adalah artis kedua yang Berjaya menjuarai carta billboard 100 sebanyak 5 kali melalui 5 lagu dari satu album. Aku ada post kat sini. So sekarang dia akan mempertaruhkan lagu terbaru yang berjudul “The one that get away”. Lagu ni memang best lah. So, kita just tengok samada lagu ni dapat menjadikan katy perry the only singers yang Berjaya menjuarai carta 100 sebanyak 6 kali melalui satu album sahaja. ^(0o)^. So be the first yang dengar lagu ni okeh. Support her. Dah dengar lagu ni 2 minggu lalu. Well, tiada masa nak share cuz bz ngan stady(stady lah sangat). Hehe. Okeh. Itu jak. Salam ^^V.

Billboard source

For more detail click Here <-------




2 comments:

IMANSHAH said...

menjadi foolower ke 125

IMANSHAH said...

xda pun follow..huhu

Post a Comment

sia rasa:

mARI BacA ^^V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...