BLOG PILIHAN SAYA IALAH


Salam Readers
Ok pagi tadi aku sempat join segmen Ben Ashaari even aku baru follow dia. Erm. So What I have to do now is pick 10 blog that I am interest with. Siapa yang pilih aku. Komfem lah aku pilih diorang balik kan? Terharu cuz diorang pilih aku. Lagipun aku pilih mereka ini cuz blog diorang semart. Jeles aku.

1 CIK CT
Belog dia semart. Jeles pulak bila tengok shoutmix dia. Sy dah try buat. Tapi failed. Noob lah katakana.

2 si Pakcik
saya pilih beliau sebab beliau like my header. Erm.Btw. Dia update selalu and pasal tarawikh ok. Terharu sy

3 MakBee
Belog beliau Bersinar sinar and ColourFUL

4 Cik Xila
Pilih blog die cuz menarik. Btw., Sy followers dia juge ^^

5 Izzul
Well, join cuz header dia semart. Btw. Colournya PURPLE. HAHA. I likey

6 kancil
Dia adalah orang tawau. Kampung aku 2. Btw. Blog dia simple. But Nice. Dah Follow dia. Harap dia follow balik lah

7 cik lala             
OK. Baru jak masuk. Dah Nampak dah header yang semart. So I LIKE and follow

8 amri lawakz
Ok fine. Belog ni aku pilih cuz ada header yang semart and vector. Sy suka tengok vector picture. Apalagi kalau Header. Follow dia dah. So kalau awak tengah baca ni. Follow saya balik ye

9 kami
Masa masuk belog ni. WOW. Terangnya background. Pas2 banyak citer pelik. Tapi mmg awesome lah. Dah follo awak. Follow saya balik ye.

10 Miss Nadia
Follow dia. Cuz header dia sangat-sangat bikin sejuk hati. Sy suka ngan stail ustazah2 ni. Manis di mata

11 Miss Runaway
Pilih belog dia yang semart and ada lagu MY GIRL. YIPEE




10 comments:

Paris Hilton (xila) said...

hikhikhik tenkiu....
nah kurma fwee....hukk

eju said...

pak cik terharuuu...sob2

Orang biasa said...

trima kasih pilih blog KAMI... hehehe... sudah follow anda. keep on writing... selamat berkenalan ye...:)

Ahmad Ismi said...

periz: Sedap kurmanya HEHE
Pakcik: Sama lah..sy pun tharu td
Orang Biasa: x de hal..tahnkks anyway..memang semart blog awak ^^

amri lawak kelakar said...

ye, bro,dah baca dan dah follow bro.terharunya.hehe..thanks ye :-)

Kancil 8349 said...

Salam perkenalan daripada Kancil,

Terima kasih kerana memilih blog kancil sebagai blog pilihan kamu...kancil bukan orang Tawau...hehehe...kerja je di Tawau...

izzah zubir said...

hey thanks yaww.. ha blog bersinar sinar ahaks. *gedikplaks .

anywayss salam kenal and happy blogging!

ツlala genie IIღ said...

trimas plih belog lala yg seberpa nie...heee tq ag.....

acadbobo said...

tq lah ye tuan blog ni..

Ahmad Ismi said...

welkam..^^..happy blogging smua ~~~

Post a Comment

sia rasa:

mARI BacA ^^V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...