Perempuan Memang susah nak lupakan lelaki yerh???


Salam Rakan2 Ku
Ok, tajuk ni saja jak aku letak supaya korang emo2 malam-malam ni especially pompuan. Malam yang indah ni aku just nak tahu apa pendapat kamu apabila satu perhubungan tu tidak berkekalan, adakah si lelaki atau si gadis yang susah mahu lupakan BF or GF nya??? I mean macam lagu Adele The scar of your love, remind me of us.
    Tapi tu lagu, tidak boleh disamakan dengan dunia rialiti. Based on observation aku dengan kehidupan kapel mengapel kawan aku it seems that perempuan susah untuk lupakan BF nya. Tapi Bf nya senang jak carry on dengan hidup. Padahal dulu kalau ditanya Ko dapat survive kah kalau dah break dengan dia ni. Jawapan nya sama jak Tidak, dia adalah Oksigen dalam hidupku, tak boleh hidup. Arghhhhh, meraung lah konon. Tapi bila benda tu berlaku aku tengok si GF sukar untuk lupakan Si BF.

Tapi based on pertanyaan aku kepada mereka yang dah expert dalam kapel mengapel ni most of them said perempuan senang pulak untuk carry on dengan kehidupan single. Tapi for sure, aku rasa itu depends dengan impact cinta diorang lah. Kalau cinta diorang yang macam Romeo Dan Juliet, minum racunlah jawapnya. ^^V





4 comments:

nurain said...

biase la..pompn... ;p

SALAM KENAL..DONE FOLLOW U..FOLLOW BACK YE :) ^^

si para para said...

bergantung sedalam mana rasa kat laki tu..

:: cikkmamah :: said...

Ermm,rasanyaa laa kan, laki nih buknnyaa tdk kisa dgn apa yg tejadi, cuma mereka ego, that's y laa nmpk mcm bila hbgn mrk hancur, laki seolah2 tdk pduli.. Maka, dorg tersangatlaa kisah..hehe

Ahmad Ismi said...

Nurain : Aik, besa kerw?
Para2: Erm..agree with you..cuz aq mmg susah nak lupakan si dia dulu....sampai sakarang masih ingat bah......
Mammah: wow, erm....ego??? MyB lah. Tapi benda tu memang penyebab kpada kehancuran prhbngn kan???

Post a Comment

sia rasa:

mARI BacA ^^V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...