Percaya Padaku - Ungu (Ringtone + Download)

Asslamualaikum kamurang. ok lagu ni Makcik aku yang introkan kepada aku. So aku nak promote lah gak kat kamurang. Even kamurang dah tau kan. HIHI. Btw. Kalau nak download sila klik sini ----> download. Lagu ni memang credited to UNGU., Aku just buat video ni untuk tatapan umum. kan orang suka set kan ringtone guna lagu-lagu best ^^. BTW.. tekan or picitlah ads yang bertabur diblog aku ni k. Inform aku kalo kamurang ada klikk adss aku. Aku akan tolong klik aads kamu pulak. so macam konsep MUTUALISM lah kan?? ^^ 




2 comments:

A.I said...

sangat la best lagu nih! terbaik sangat2...

tp aku tak suka ringtone cam ni boleh bikin tido maa. =)

anitadiana said...

asalamuaikum..dah follow u balik..tq singgah blog kak ita...dari segmen jom tambah follower...

Post a Comment

sia rasa:

mARI BacA ^^V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...