Duit Raya Tuk Korang.


Salam Bloggers. 
 kalau tajuk dah ok. Komfem isi haprak.  kali ni post special tuk korang yang sudi tuk berkunjung ke blog aku yang tak seberapa ni. Well, selalu berhabuk kan?? Cuma bulan ni aku macam rajin sikit nak posting memosting ni. Di kesempatan ni aku nak ucap kan selamat Hari Raya. Maaf Zahir Dan Batin. Hati-hati dijalan raya. Kalau ada terjumpa akak or makcik or sewaktu dengannya yang nak tumpang kereta malam2, piker lah dua kali ok. Kalu was-was mintak dia tunjuk ic. HEHE. Manlah tau ada KAK LIMAH nak tumpang kerw.  Btw, gambar kat bawah ni aku buat guna photoshop. Berkat TUTORIAL Apit. So, ni hadiah untuk korang. Nak duit raya??? Sori lah yerh. Takda duit kecik. Duit besar pulak dah habis. ^^V. (MINTA MAAF cuz bagi korang berharap ada duit raya) 
SELAMAT HARI RAYA KORANG!!!
Nah, print lah duit ni ok. Sebelah jak. ^^V






1 comments:

monster kecik said...

selamat hari raye! hehe..
laa..sedih nye duit raye kne print sndr... hahaha

Post a Comment

sia rasa:

mARI BacA ^^V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...