"Segmen Tambah Follower : Edisi Kuih Raya"


Salam Readers

Tup-tup sudah 25 hari kita berpuasa. Macam angin jak masa berlalu. Ok, segmen ni brought to you by Che Luna Kita. Segmen tambah followers, edisi biskut raya. Senang jak caranya kalau nak join. Sila klikk link ini. Btw, kuih raya yang saya paling suka adalah kuih JINTAN. Tapi tu dulu, sekarang dah bertukar kepada biskut KAK ELmen. Ataupun Almond London. So eager untuk cari resepi baru so that boleh jugak kita ganti namanya ALMOND MELYU. Tak kah gitu??? Hihi. Ok. Salam and follow me ok. And link kan entry anda kat sini. Senang saya nak follow up. ^^V

Biskut yang digemari ramai. Kaler pun amcam kaler saya. tapi saya lai Putih lerw~~~~





13 comments:

RAIZAN said...

wahaha! Singgah! Almon London! Sedap nye!! >,.<

Miss Haza said...

ramai yg ske almond london an..hihi
follw suda.. meh lah follw haza juge..

http://cikhazafizzah.blogspot.com/2011/08/segmen-tambah-follower-edisi-kuih-raya.html

maseh..

monster kecik said...

kuih almond malaysia !><

Mimi Baharudin said...

almond london...erm sedap gak..tapi suji is the best for me....hehehehe....tp kan dari minggu lepas nak buat almon london nie.....tak terbuat2 lagi...hari nak buat lah biskut nie...jgn jeles he....

[ faris ] said...

kuih jintan tu cmne eh rupe nye?

p/s; dtg dr segmen yg sama :)

Ahmad Ismi said...

Raizan: mmg sedap....apa lagi kalau hidang ngan kopi ^^

Miss Haza:Iya..sy suka elmond.....tiap tahun bawa pg hostel ^^

mimi: jelez plak...x pe...nti sy pg rumah awak raya k

faris: erm..jintan dia bentuk segi empat...tapi panjang....sedap wey !!! ^^V

bez amin said...

follow member baru! :-)

dari cni:

tambah follower edisi kuih raya

Noriko Miyosyi Aizawa said...

singgah dari segmen same...
berbalas kunjungan...

waaa...kuih import nieh...hehhe

raby atul edawiyah said...

walk in here..foloe kamo...
selamat hari raya

http://kisahedastory.blogspot.com/2011/08/segmen-tambah-follower-edisi-kuih-raya.html

amierah said...

ramainye suka almond london.

datang dari segmen sama, :) dah follow.

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

✿______█████████______✿
✿______█▄█████▄█______✿
✿______█▼▼▼▼▼▼▼█______✿
✿_____██__LMJ__██_____✿
✿______█▲▲▲▲▲▲▲█______✿
✿______█████████______✿
✿______ ██___██_______✿
Slamat hari saya maaf zahir dan batin !:)
Datang dari segmen yang sama
Wau yummy !sedap kuih :)terliur tengok :)
Kalu syasya ade buad slah or silap sorry yew :)
Sudi2 lah ke blog saia keyh !
http://syazwanyphinkeyz.blogspot.com/2011/08/segmen-tambah-follower-edisi-kuih-raya.html
By:syazwani syahmi :)

sue perbs.. said...

assalamualaikum.. sy dtg nk mkn kuih raye.. hehe.. sory lmbt dtg.. rmainye suke kuih almond london.. btw, sy folo kamu tmbh knalan blogger

zareliqa afiqa said...

yuhuu!! iqa dtg terjah cnie n folo skali :) sowi yep lmbt sampai.
salam kenal!^^
ma fav almond london.hehee >.< sebab sy ske mkn coklat n almond. <3
Selamat hari raya!

http://zareliqaafiqa.blogspot.com

Post a Comment

sia rasa:

mARI BacA ^^V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...