Yeah!! Aku dapat duit Raya. Korang???

Salam KORANG
Yeah3 aku dapat duit raya.
itu adalah Situasi yang sentiasa aku alami dahulu kala.
 Bila dah besar ni. Situasi nya
"Aik, masih nak duit raya??"
Dan persoalan itu seperti menabak dan penumbuk jiwa aku
Kejadian ini menyebabkan aku JELES ngan ADIK2 aku
yang masih enjoy dengan DUIT raya diorang
Tapikan????
Aku belum kerja and masih stady.
So?? Layaklah kan aku nak terima duit RAYA???
Nak bayar itu, nak bayar ini.
Nak Beli makanan kat KAFE, Nak beli RELOAD(dgn alasan nak sms tentang assignment ngan kawan)
Takpa, biarlah adik aku terima duit raya.
Azam aku, nak anak ramai-ramai.
Biar adik-adik aku nanti Sengkek time raya
Bagi anak-anak aku duit raya. KIH3(evil laugh)
Tapi ada jugak probability untuk adik aku lahirkan anak yang ramai.
Last-last aku yang menangis nih
Erm,, ndak pa lah. Biarlah ramai anak-anak buah aku
Baru meriah raya kan? Tak begitu???
Yang penting, RAYA kali ni aku masih lagi trima duit raya dari PAKCIK And Makcik tersayang
Yang kat KK and TAWAU.

Wah Besarnya Jalan RAYA,
Selamat Hari RAYA.

BAI ^^V





3 comments:

Rtp Farra Arisha said...

for me, orang dewasa dah tak boleh dpt duit raya..malah orang dewasa harus membahagikan duit raya kpd anak kecil!! :D
salam syawal ya!

Rtp Farra Arisha said...

for me, orang dewasa dah tak boleh dpt duit raya..malah orang dewasa harus membahagikan duit raya kpd anak kecil!! :D
salam syawal ya!

Zul Fattah said...

Selamat menyambut Raya Merdeka.. huuhu..
Maaf jikalau ada salah silap..

Post a Comment

sia rasa:

mARI BacA ^^V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...