Captain America best, outing cool

Salam ^^
Kelmarin or 9 bulan 8 2011
Aku dan genk2 UiTMs aku pergi melawat bangunan bersejarah
ataupun dikenali dengan center point
Besejarah kerw?
Haha. Tapi memang best lah. Kami di sajikan dengan  movie captai america
Tuesday is a gentleman day's
So harga tiket pun murah rm 5 jak.
Captain orang putih memang best
Tapi lawak gak lah critanya
Masa dia kurus and bila dia dah dapat serum tuk jadikan dia besar
SO AQ MACAM MAU BELI tu SERUM
Apa ndak?? Badan dia yang dari kurus kering macam aku
terus Tegap ni. haha. Tapi power lah juga bila dia kena inject tu
Btw, cerita ni membabitkan bapak si Iron Man
70 years ago kunun.
So kalau kamurang mau tengok aq recomendkan kamu
tapi,
NO POPCORN n NO DRiNKS 4 muslim
Sedih~~~~Puasa bha

Btw, memang best hang out ngan genk2 UiTM ku yang terdiri dari
mamah,Charles, Lia, Bun, Kelly and Odie
Walau berpeluh dalam kereta. Tapi its worth it
Boleh enjoy sebentar(malar berenjoy....final xzm brapa mngu jak lagi)
Bun jatuh ^^
Ok. Lawak ok. on the crowded stairs n at the longkang near her house ^^
cam mau mampus aku ketawa

Pas2 pergi beli makanan untuk Bersungkai
Tahniah bun. NAsI rm 8. Worth it ni(kontra)
Tapi thanxx chal n mamah
Tanjung Lipat cool
Mamah spen(kalau ku tau, ku pesan avocado large. nasib sakit)
Chal(4 giving suggestion)
N also 2 all my fren
Bun tidak ketinggalan. Thanxx 4 bersara jadi princess tuk 1day ^^
Ok, thats all.
Enjoy gmbr dibawah nii ok
Bai, salam Puasa 

Sorry mah. Begagar bha dlm lift 2..cuz mau laju2 kan. ^^

Smiley face ^^

RElax...x lama g buka ok

The view is just nice+the sea breeze. CALM~~~

Sorry bun. I hv to upload this....so i s'sr ur face...u dnt wan me 2 upload it.But i just love the food ^^





1 comments:

Aziatun Ayub said...

masih belum berkesempatan nak tengok captain america :(

Post a Comment

sia rasa:

mARI BacA ^^V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...